Povpraševanje:

Imate kakšno vprašanje za nas, vas zanima naša ponudba? Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Hitri kontakt:

Profila d.o.o.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik

Tel: +386 1 8394 310
Fax: +386 1 8394 309
E-mail: info@profila.si

Steklene predelne stene


Steklene predelne stene podjetja PROFILA ugodna rešitev za ureditev sodobnih, funkcionalnih in prijetnih poslovnih prostorov. Svetloba in transparentnost optično poveča volumen prostora. Zastiranje s folijami in zvočno tesnjenje pa omogočajo nemoteno zbranost na delovnem mestu.

Steklene predelne stene in so izdelane iz hladnih okenskih ali namenskih profilov. Debelina sten 20 do 50mm praktično ne jemlje dodatnega prostora v pisarni. Za zasteklitev steklenih predelnih sten uporabljamo  varnostno kaljeno steklo ali termopan steklo. Steklo in aluminij  zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja.

Za izvedbo steklenih predelnih sten uporabljamo tri osnovne sisteme.

Linija OFFICE je sistem v alu okenskih profilih debeline 50mm. Prednost sistema je enostavnost, samonosnost, možnost zasteklitve z izolacijskim steklom in tesnjenje. Vratna krila so iz aluminija, imajo dodatno možnosti vstavitve sredinskega tesnila in večtočkovnih ključavnic. Cenovni  razred sten je 150 EUR /m2.

Linija OPTIMA je sistem predelnih sten izdelanih iz 10mm kaljenega stekla. Stekla so vpeta v alu U profil na tleh in stropu, vratna krila so steklena, spodaj vpeta talni avtomat in nimajo pripire. Okoli krila je reža debeline 5 mm. 
Kaljeno steklo je lahko prozorno ali jedkano, dekoriramo ga lahko s folijami izrezanimi v različnih vzorcih in barvah.

Linija BANK je sistem steklenih predelnih sten, kjer je v alu okvir 50*50 vpeto kaljeno 10 mm steklo, stekleno krilo je se zapira in pripira na alu podboj, Vratom je namenjeno kvalitetno okovje DORMA ali METALGLASS.


GALERIJA - kliknite za več fotografij »
steklena predelna stena linja BANK

steklena predelna stena linja BANK

steklena predelna stena linija BANK

steklena predelna stena linija BANK

steklena predelna stena linija OFFICE

steklena predelna stena linija OFFICE

steklena predelna stena linija OPTIMA

steklena predelna stena linija OPTIMA