Povpraševanje:

Imate kakšno vprašanje za nas, vas zanima naša ponudba? Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Hitri kontakt:

Profila d.o.o.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik

Tel: +386 1 8394 310
Fax: +386 1 8394 309
E-mail: info@profila.si

PROFILA d.o.o.


PROFILA d.o.o. izdelava stavbnega pohištva iz aluminija Kamnik je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1993. Že od samega začetka se nepretrgoma ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo stavbnega pohištva iz aluminija. S svojimi izkušnjami v podjetništvu, svetovanju, projektiranju in izdelavi unikatnih izdelkov, predvsem iz aluminija in stekla poskrbimo, da postanejo vaše sanje naš izziv.


V podjetju PROFILA d.o.o. predano in kakovostno oblikujemo ALU stavbno pohištvo z namenom, da se v vaših prostorih počutite prijetno, udobno in varno.


Izdelki podjetja PROFILA d.o.o. so visoke kakovosti in zadovoljijo najbolj zahtevne kupce. Na voljo vam je ekipa mladih, vestnih, izobraženih ter estrokovno podkovanih ljudi, ki so vaša garancija za odlične in inovativne toplotne ter zvočno izolativne sisteme z designom primernim tako za poslovne, kot stanovanske objekte. Zavedamo se, da so naši izdelki naš ponos in da lahko samo s kvalitetnimi materiali, dobrim delom in profesionalnim odnosom gradimo našo in vašo prihodnost. Pri tem pa ne smemo pozabiti na naše zveste partnerje, brez katerih ne bi mogli izdelovati tako vrhunskih izdelkov.