Povpraševanje:

Imate kakšno vprašanje za nas, vas zanima naša ponudba? Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Hitri kontakt:

Profila d.o.o.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik

Tel: +386 1 8394 310
Fax: +386 1 8394 309
E-mail: info@profila.si

Drsne steneDrsne stene iz aluminijastih sistemov imajo veliko prednost pred ostalimi materiali. Aluminijasti profili zagotavljajo visoko funkcionalnost in lahkotnost odpiranja, kvalitetno in trajno tesnjenje in možnost izdelave velikih drsnih kril (2500x3000mm). Zahtevne zunanje zasteklitve z drsnimi krili izdelujemo iz SCHUCO sistemov ASS 50 in ASS 70.HI.

Sistem ASS 70.HI je novejši sistem, ki omogoča izvedbo zasteklitve s troslojnim 6mm izolativnim steklom. Na velikih steklenih površinah je smiselno, če ne nujno, uporabljati visoko izolacijska troslojna stekla Uw- 0,6 W/m2K, saj je površina skozi katero prehaja toplota mnogo večja kot pri navadnih oknih in vratih in s tem tudi izgube skozi zasteklitve.


 
Sistem drsnih sten ASS 70HI  omogoča izdelavo velikih kril,  okovje dopušča težo krila do 300 kg in celo do 400 kg. Kljub teži krila, vodila iz nerjavečega jekla omogočajo lahkoten in neslišen pomik vrat.

Pomembna prednost drsnih sistemov ASS50 in ASS70.HI je možnost izvedbe minimalnega praga na tleh na prehodu na teraso.

Kot vsi alu stavbni elementi je tudi drsne stene možno izdelavti v različnih barvnih odtenkih in kombinacijah.                    
SCHUCO ASS 70.HI                                      SCHUCO ASS50                                             spodnji detalj
tehnične podrobnosti                                        tehnične podrobnosti